lauantai 24. tammikuuta 2015

Ei lehmäkauppoja, mutta hevoskauppoja kylläkin

Monenlaista henkeä liikkuu mediassa ja laajemminkin maailmalla. Kreikan Zyriza-puolueen vahva kannatus innostaa toisia ja pelottaa toisia. Sunnuntain vaaleissa nähdään, mihin päin Kreikka kääntyy ja miten käy Kreikan lainojen. Itse uskon niiden leikkaamiseen ja Suomen muiden mukana jäävän ilman mitään korvauksia. Jutta Urpilaisen suurella äänellä kehumat vakuudet ja takuudet osoittautuvat silloin nollan arvoisiksi.


Kankaanpään politiikassa on paikallisen Kankaanpään Seudun herra päätoimittaja nähnyt lehmäkaupan piirteitä kaupantekijöinä perussuomalaiset ja keskusta. Kysymys ei suinkaan ole siitä vaan sopimisesta pulin ja toisin yhteistyön lujittamisesta.


Sen sijaan me perussuomalaiset nimemme mukaisesti kannatamme aitoja Suomen hevosia ja olemme aina valmiit tekemään hevoskauppoja. Niinpä perussuomalasille ollaan lahjoittamassa hyvän sukukirjan omaava Suomen hevonen orivarsa ja itse Timo Soini, tunnettu raviurheilun kannattaja ja myös hevosen omistaja on tulossa tänne Pohjois-Satakuntaan lahja-hevosta vastaanottamaan puolueelle. Siitä sitten voidaan tehdä vaikkapa yhteishevonen eli vaikkapa 100 puoluejäsentä ostaa siitä osuuden ja näillä varoilla kustannetaan hevosen ylläpitoa ja valmentamista.


Muuten mainio havainto. Aiemmin kun poliisin määrärahoja pienennettiin esitti poliisipäällikkö, että lisätään kortteli ja kyläpoliiseja. Nyt opetusministeri Krista Kiuru esittää oppilasryhmien koon pienentämistä oikein lakisääteisesti, mutta samalla vähentää opetukselta satoja miljoonia. Että silleen!Ei kommentteja: