maanantai 12. tammikuuta 2015

HARVOIN KAKSI KOLMANNETTAMikä olisi päivän iloisista tapahtumista suurin, sen aika näyttää!


Yö-uni ei tahtonut tulla silmään, ajatukset vain pyörivät tulevassa päivässä.


Pentti Rajamäki soitti, että nyt hän tuo Otavan kirjasitomosta uuden kirjani, toisen osan blogipäivitysteni sarjaan, 333 sivuisen kovakantisen Anssi Joutsenlahti 2011 -2012 Politiikan ytimessä juuri sopivasti päivän rientoihin.


Kaupunginhallitus puolestaan siirsi yksimielisesti peruutuksen pyytäneeltä Narvin koulun myyntisopimuksen toiseksi suurimman tarjouksen tehneelle Rami Hakalalle, joten Laser Gas Oy:llä on taas  tilaa laajentaa kasvavaa tuotantoansa, kunhan vaan Fimean vastustus saadaan aisoihin sairaalahapen alueella.


Ja kolmas: Valinta Kankaanpään kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi selvin äänin Keskustan, Perussuomalaisten, vihreiden ja kristillisdemokraattien yhteistyösopimuksen mukaisesti seuraavan kaksivuotiskauden eli vaalikauden loppuajaksi. Velvoittava tehtävä asettaa haasteita, kuten tiedämme, kuntiemme taloudet eivät ole vahvoilla, siksi tarvitaan laajaa yhteistyötä ja rakenteisiin puuttumista menojen karsimiseksi.


Tehtävä on vaativa ja asettaa suuri haasteita ja tekee nöyräksi, mutta eduskuntatyön loputtua kahden kuukauden päästä jää kaikki aika tehtävään paneutumiseen! Kiitos onnittelusta!
Päivään mahtui paljon muutakin, aamuhieronta, Kankaanpään Sotaveteraanien vuoden ensimmäinen hallituksen kokoontuminen, käynti Äly-vaatetehtaalla sopimassa mahdollisesta Kiinan suurlähettilään vierailusta, samoin samasta asiasta puhuminen kaupunginjohtajan sekä Laser Gasin johtajan Rauno Hakalan kanssa, joka tarvitaan myös sosiaali- ja terveysvaliokunnan asiantuntijalausunnon antajana käsiteltäessä hallituksen lakiesitystä: Apteekkien lääkevalmistuksen muuttaminen luvanvaraiseksi toiminnaksi.

Ei kommentteja: