tiistai 13. tammikuuta 2015

Tähtihetkiä

Tähtihetkistä ihmisen elämässä puhutaan. Ne voivat olla monenlaisia. Politiikko harvoin saa kiitosta. Yksi tällainen poikkeus oli juuri saapuessani eduskunnan kahden kuukauden loppukiriin ennen istuntokauden päättymistä.


Rautatieasemalta Arkadian katua kävellessä kaksi mummua pysäytti ja rupesivat kiittelemään hyvästä kansanedustajakaudestani ja varsinkin kahden hoitotyöntekijän palkkaamisesta koko neljän vuoden ajaksi. Sain kertoa heille tulleeni juuri edellisiltana valituksi Kankaanpään kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi, johon totesivat työn jatkuvan kuten myös pappistyöni, josta ei koskaan päästäkään eläkkeelle. Molemmin puolin saimme toivottaa Jumalan siunausta niin kuin presidenttikin teki uudenvuodenpuheensa lopuksi.


Hallituksen puheenjohtajaksi valinta on kirvoittanut täällä Facebookissa 386 tykkäystä ja 130 pääasiassa onnittelut sisältänyttä kommenttia. Heti maanantaina puoleen yöhön mennessä. Sydämelliset kiitokset teille kaikille tässäkin elämäni muutostilanteessa mukanani eläneille!


Nyt tiistai-iltana klo 20.23 tykkäyksiä on yhteensä 582 ja kommenttejakin on tullut lisää 33.

Ei kommentteja: