lauantai 3. tammikuuta 2015

Tieto levisi päivässä

475 tervehdystä ja kannustusta on tullut eilisen ilmoitukseni johdosta, kun todella kaikkia asianhaaroja pitkään ja perusteellisesti harkiten ilmoitin julkisesti luopuvani tavoittelemasta jatkopaikkaa eduskuntaehdokkaana, vaikka eduskuntatyön on mitä mielekkäintä työtä maamme korkeimpana päättävänä elimenä ja työkaverit - uskokaa pois - myös kansanedustajat - ovat loistoporukkaa virkamiehistämme nyt puhumattakaan.


Joitakin hyviä ystäviä nykykansanedustajissa on jo edelliseltä kahdeksanvuotiskaudelta 1979-1987, esimerkkinä vaikka Kimmo Sasi, jonka vaalilause joskus oli: Mies kuin unelma, ja joka jaksaa yhä olla mitä aktiivisin valtiovarainvaliokunnan puheenjohtaja. Hänen hyvä lausumansa on tämänkin päivän Satakunnan Kansassa, että valtio säästäisi, jos hänet valittaisiin tulevaisuudessa puhemieheksi, koska ei tarvitsisi maalauttaa uutta muotokuvaa, kun Kekkosen kuva riittäisi. Molemmat kun ovat kaljupäitä.


Vuoden vaihteessa jopa kotiovelle asti tuotiin painotuore opus Kuka kukin on 2015. Tuhannelle sivulle on puristettu 3300 toimituksen valitseman henkilötiedot. Perussuomalaisten kansanedustajista eivät kaikki ole lähettäneet tietojaan, 12 puuttuu, ei myöskään meppi Sampo Terho ole vastannut toimituksen tiedusteluihin. Kuitenkin kirjan perusteella pystyy perehtymään monen eri alojen ihmisten tietoihin vähän päivän lehtitietoja tarkemmin

Ei kommentteja: