tiistai 10. helmikuuta 2015

Satakunnan tavoitteita

Satakuntaliiton edustajien ja Satakunnan kansanedustajien nelivuotiskauden viimeinen yhteispalaveri käytiin illalla. Satakuntaliitto toi esiin Satakunnan kärkihankkeita tulevia hallitusneuvotteluita ja hallitusohjelmaa varten.


Esillä jo aloitettuja hankkeita kuten valtatien 8 Turusta Poriin alkuperäiset 210 miljoonaa, Rauman aloitetun syväväylän tekeminen 12 metrin syvyiseksi, rautatieyhteyden nopeuttaminen Helsinkiin ja onpa esillä myös ratayhteys Pori-Haapamäkikin. Meiltä Pohjois-Satakunnastahan pääsemme pojanmaanrataa Helsinkiin jopa vähän yli kahdessa tunnissa.


Liikenneväylien lisäksi on teollisuusstrategiaa, energiaa, koulutusta ja monia muita maakunnalla elintärkeitä kehittämishankkeita.


Lea Mäkipää Jospa Anssi vielä nähtäisiin liikennettä Pori-Haapamäki radalla!  • Eila Mäkelä Jopa oli asiaa.  • Timo Forsten Säkylän kautta Turkuun lyhyempi nopeampi. Vt8 Porin pää unohdettu


  • Anssi Joutsenlahti
  • Anssi Joutsenlahti Olimme juuri parikymmentä kansanedustajaa VR:n vieraana, ei luvannut toimitusjohtaja Mikael Aro mitään Pori-Haapamäki radalle, ei edes suunnitelun aloittamisrahaa. Porin yhteyttä Helsinkiin sen sijaan ollaan kehittämässä ajallisen lyhentämisen saamiseksi.  • Veijo Kaskimäki Kyllä on komiaa kun pohjois-satakunnan tiet jätetään unholaan avustusten saannissa. Tiet todella surkeassa kunnossa.  • Anssi Joutsenlahti Ei nyt ihan, oletko ajellut Pohjois-Satakunnassa väliä Kankaanpää-Honkajoki-Kauhajoen raja. Ensiluokkaisessa kunnossa. Samoin esim.Parkano-Kankaanpää-Pori valtatie 23. Karviasta Kauhajoelle Kauhajärven kautta olen tehnyt aloitteita joka vuosi lyhyen jäljellä olevan pätkän päällystämiseksi, ei edes Risikko ole saanut liikettä niveliin.


  • Ei kommentteja: