maanantai 9. helmikuuta 2015

Pohjois-Satakunnan perussuomalainen päivä

Komea perussuomalainen päivä, Suomenhevonen lahjoitettiin perussuomalaisille, Seppo Alahonko Honkajoelta lahjoittajana. Itse Timo Soini otti vastaan lahjahevosen 2-vuotisen juoksijasuvun oriin, joka vietiin treenattavaksi Kokemäelle perussuomalaisten kaupunginvaltuutetun Kauko Ketolan talliin.


 Kovasti väkeä keränneet puhetilaisuudet Honka Centerissä ja Kankaanpäässä Jari Koskelan vaalitoimistolla entisessä Tiimarin tiloissa. Vahvalla otteella mennään vaaleihin päämääränä säilyttää Satakunnassa nykyiset kaksi kansanedustajan paikkaa. Molemmissa tilaisuuksissa oli paikalla myös seitsemän satakuntalaista kansanedustajaehdokasta, Honkajoella jopa kansanedustajaehdokas Koskenkorvalta Vaasan vaalipiiristä.


Anssi Joutsenlahti Klikkaa Seudun etusivulla Seutu-TV:tä, niin näet Timon videohaastattelun. Muista myös äänestää Seudun puoluekannatusgallupissa. Tällä hetkellä perussuomalaisilla on 42%.

  • Teuvo Roskala Ilmassa oli selkeesti aistittavissa uuden jytkyn emmeitä. Jos oli kansa neljä vuotta sitten pettynyt silloiseen menoon, oli se vielä pientä nykyiseen verrattuna. Voi hyvin todeta että nyt ihmiset käy kuumana kuin hellankoukku, koska kaikki päätökset tuntuu järkiään olevan käänteisiä normi perusjärjellä varustetuille kansalaisille.

    Nyt vaan pitää mennä sinne markettiin ennakkoäänestämään tai sitten 19.4 varsinaiseen ja viedä ainakin pari kaveria mukanaan. Just ne jotka ovat kaikkein tyytymättömimpiä stubbiin& co, mutta vähättelevät yhden äänen merkitystä. Pitää muistaa, että kun näitä "yksiä" ääniä on muutama kymmenentuhatta lisänä rokassa, niin jo vain politiikan suunta muuttuu Suomessakin!

  • Ei kommentteja: