sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

JYTKYä tehdään hartiavoimin

Vuoden toinen Perussuomalaisten Satakunnan Piirihallituksen kokous vietiin läpi parissa tunnissa. Väki oli todella aktiivista ja runsaslukuisesti paikalla, taisi vain yksi olla pois, jolla ei ollut edes varaedustajaa. Että silleen! Paljon riitti asiaa tulevien vaalien tiimoilta, niin mainonta-asioista kuin eri tilaisuuksien kartoittamisestakin.


Mainontaa tulee laajalevikkisiin paperilehtiin kuten Satakunnan Viikkoon ja Jättiporilaiseen, tietysti myös vähintään tapahtumailmoituksia Länsi-Suomeen ja Satakunnan Kansaan, johon myös nettimainontaa. Oma piirikohtainen vaalilehti tulee viikolla kuin myös Perussuomalainen-lehti, joita molempia jaetaan talkoovoimin mahdollisimman kattavasti. Radiomainontaankin osallistutaan.


Tilaisuuksia riittää niin piirin kuin ehdokkaiden erikseen järjestäminä joka paikkakunnalla. Kiertäminen on jo hyvissä ajoissa aloitettu ja sitä jatketaan vaaleihin asti. Olemmehan johtava toritapahtumapuolue ja siitä on hyvä pitää kiinni jatkossakin. Porukka on innostunutta ja kiertäminen on tainnut mennä jo monen veriin niin kuin ainakin ennemmin rakkailla veljillämme romaaneilla. Meillä Kankaanpään kaupunginvaltuustoryhmässä on jo toista kertaa mukana myös romaaniheimon edustaja, nyt Veijo Sjöberg, edellisessä ryhmässä hänen autuaasti poisnukkunut veljensä Olavi.


Ehdokasasettelummekin on erittäin hyvin onnistunut, onhan viime kertaisista JYTKYn aikaansaaneista mukana puolitusinaa kärjestä (jos minut luetaan pois) ja lisäksi 9. ja 10. eniten ääniä saanutta. Neljä vähimmille äänille jäänyttä on poissa, yksi heistä on tosin päässyt kepun listalle. Seitsemän on siis ensikertalaisia, muttei silti yhtään heikompia kuin muutkaan ehdokkaistamme. Tasan siis entisiä ja uusia ehdokkaita, naisiakin viisi.

Ei kommentteja: