perjantai 27. maaliskuuta 2015

Sadepäivätkö alkoivat

Poutasäät, joskin viime päivinä kylmänkalseat viimapäivät ovat olleet pitkään vallitsevina vaalikentillä kierrellessämme. Ja mikäs on ollut kiertäessä, kun vastaanotto on koko ajan ollut erinomaisen kannustavaa ja ystävällistä. Rötösherrat kiinni-tikkuaskinikin - pitkäaikainen tunnusmerkkini - on sujahtanut lukemattomien käsipäivätervehdysten myötä tervehtijän käteen.


Tänään vaan säät rupesivat muuttumaan. Onneksi vielä koko aamupäivä Merikarvian torilla oli poutaa. Makkara teki kauppaansa ilman hinnatta tosin, monia juttutuokioitu saatiin käydä. Paikalla oli jopa ennätysmäärä Perussuomalaisten Satakunnan kansanedustajaehdokkaita, neljäntoista ei tainnut puutua kuin kolme eli Köyliön Maarit Markkula, Huittisten Simo Riuttamäki ja Ulvilan Tero Järvelä.
Tosi aktiivista porukkaan kerta kaikkiaan ovat ehdokkaamme. Simo ja Maaritkin olivat eilen Säkylän toripäivillä.


Puoliltapäivin Merikarvian toripäiviltä lähdettyämme Jari Koskelan komealla vaaliautoksi julistein muutetutta matkailuautolla alkoi sateen ropina ajaessamme hyvin hiljaiselta näyttäneen Ahlaisten kautta Wihtiksen kyläkaupalle, jossa myös oli katettuna vaalikahvit. Sadepäiviä on jatkossakin luvattu, huomenissa lauantaina olisi useampiakin makkaranjakopaikkoja suunnitelmissa. Onko vähemmän väkeä, jos sataa ropisee?


Illalla sitten jaettiin jo ensimmäiset vaalilehdet. Niitä onkin riittävästi, kun on puolueen kustantama piirin oma aikakauslehden muotoinen vaalilehti, jossa jokaisella ehdokkaalla on oma sivunsa. Kuukauden varsinainen Perussuomalainenkin lehti ilmestyi juuri tänään. Siinä on jopa puolueen koko maan ehdokkaiden kuvat ja numerot. Ja sitten on vielä ehdokkaiden omia brosyyreja, Jari Koskelakin kylvää vakasta paremman tulevaisuuden kasvun siemeniä vaaliesitteessään. Kyllä jytkyä tehdään ja kaikki merkin näyttävät, että sitä todella myös pukkaa. Sitä saat, mitä tilaat!

Ei kommentteja: