keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Liikkeellä ollaan

Siirsin facebook-sivulleni Timo Soinin tänään Lappeenrannan kiertueella pitämän puheen!


Itse sain olla Satakunnan Kansan ja Yle Satakunnan  vaalikiertueen aloitustilaisuudessa, jossa oli paikkallisia ehdokkaita ja kokoomuksesta Arto Satonen Sastamalasta. Vireä oli lähettänyt oikein puoluesihteerinsä.


Yle Satakunnan kommenteissa vähäteltiin paikallaoloani eläkkeelle siirtyvänä kansanedustajana, mutta vielä kuukauden päivät olen valtion protokollassa puhemiehistön jäsenenä korkealla. Järjestyshän on presidentti, puhemies, pääministeri ja sitä latua. Lisäksi tämän vuoden olen Perussuomalaisten Satakunnan piirin puheenjohtajana.


On hienoa, että Satakunnassa on liikettä myös sillä tavoin, että perussuomalaisten kansanedustajia muistakin piireistä pistäytyy myös täällä. Se kuvastaa sitä, miten tärkeänä pidetään, että säilytämme nykyiset kaksi kansanedustajan paikkaamme, mikä onkin täysin mahdollista. Eilen täällä vieraili Perussuomalaisten kansanedustaja Ritva Kike Elomaa, huomenna eduskuntaryhmän puheenjohtaja Jari Lindström ja lauantaina meppi Jussi Halla-aho.


Ja onhan itse Timo Soinikin ollut kahdesti piirimme alueella ja molemmilla kerroilla kahdessa puhetilaisuudessa. Ensin suomenhevosen lahjoitustilaisuudessa Honkajoella ja Kankaanpäässä. Toisen kerran Rauman Lukon pelissä ja seuraavana päivänä Porissa ja Huittisissa.


Omat ehdokkaamme kiertävät ahkeraan. Huomennakin on tilaisuuksia usealla paikkakunnalla ja usean ehdokkaan voimin.

Ei kommentteja: