tiistai 14. huhtikuuta 2015

Nostalgista

Tulimme jo tänään hyvissä ajoin huomisia eduskuntakauden päätösjuhlallisuuksia varten. Hieman nostalgista on käydä uudessa työhuoneessa Sibelius-akatemian tiloissa, koska 22.4.on tämän eduskunnan viimeinen päivä. Uusien puhemiesten vaali pidetään tiistaina 28.4. ja sen jälkeen tässäkin huoneessa on siis uusi vastavalittu 2. varapuhemies.


Seurasin täpötäydessä Sanomatalon Mediatori-yleisötilassa Helsingin Sanomien järjestämää puolueiden puheenjohtajien puolitoistatuntista paneelia. Meitä seisomapaikkalaisiakin oli pilvin pimein, istumapaikat oli tietysti ensin täytetty. Junamme tuli myöhään, niin ettei ollut muuta mahdollisuutta kuin seistä koko ajan.


Kyllä politiikka kiinnostaa ja moni varmasti vielä harkitsee, kuka ja mikä puolue on äänen arvoinen. Ei Timo Soini ainakaan heikosti pärjäillyt. Hän melkein oli ainoa naurunpyrähdyksiä aikaansaanut lohkaisija. Viimeksi sanoi, että odotti koko ajan keskustelua myös gallupeista, mutta tietystä ymmärrettävästä syystä ei niistä puhuttukaan halaistua sanaa.

Ei kommentteja: