tiistai 14. huhtikuuta 2015

Noususuunta on selvä


15,2% maaliskuussa, tänään huhtikuun 14. päivänä 16,2%. Näin on perussuomalaisten kannatusprosentit nousseen kuukaudessa. Tämä käy ilmi Helsingin Sanomien julkaisemassa gallup-tutkimuksessa. Samalla PS:n kannatuslisäys on ylivoimaisesti suurempi kuin kenelläkään muulla puolueella.


Myös puolueiden suuruusjärjestys on vielä hyvin tasaista. Demarit ja kokoomus saavat molemmat 17%. Samanaikaisesti myös kärjessä olevan keskustan kannatus on pudonnut 1,7% ollen edelleen kuitenkin selvästi suurin eli 23,0%


Kuitenkin suunnat ovat nyt selvät, ja ei kuin vaan viimeiset päivät kovaa vaalityötä niin JYTKY on täysin mahdollista toistaa. Gallupissa edelleen oli yli 30% kantaansa ilmoittamattomia ja nimenomaan heidän joukossaan perussuomalaisten suosio on suurta. Nyt on saatava kaikki ajamiemme asioiden kannattajat liikkeelle niin pakkoruotsin vastustajat, kuntien pakkoliitosten vastustajat, maahanmuuttokriitikot, ei euroakaan enää Kreikalla ja enne kaikkea vähäosaisempien veljiemme ja sisariemme puolustajat. Näin tulee hyvää, vaikkei sentään taivaasta mannaa satelisikaan!

Ei kommentteja: