sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Kuolema koskettaa

Tämä liikuttavan järkyttävä tositarina laulettiin tämän päiväisessä muistotilaisuudessa. Kuolema on aina vaikuttava tapahtuma varsinkin kun se tulee lähelle. Lasse Heikkilä on pukenut tämän kertomuksen tosi koskettavaksi lauluksi paitsi vaari vainaata niin koko Suomenmaata koskevaksi
Kappale on otettu Lasse Heikkilän Suomalaisesta Messusta. En löytänyt tätä kappaletta Youtubesta niin latasin tänne.


  •  
    Anssi Joutsenlahti Tänään todella saatiin saattaa suurella sukulaisten, naapurien ja muiden ystävien joukolla pidettyä aina hyväntuulista ja ystävällistä vaikean parantumattoman sairauden saanutta puolisoa, isää, pappaa, veljeä, sukulaista ja ystävää viimeiselle maanpäälliselle matkalle odottamaan ylösnousemuksen aamua: Minun Isäni kodissa on monta asuinsijaa ja minä menen valmistamaan sinne sijaa.
  •  
  • Näihin Jeesuksen lupauksiin uskoen on sukupolvi toisensa jälkeen jaksanut kantaa haudan lepoon osaa omasta itsestään, osaa sydämestään. Näin he ja me saamme luottaa kantavamme osan itsestämme rakkaan omaisemme häviämättömän maan ja katoamattoman perintöosan perijöiksi. Voimme yhtyä psalminkirjoittajan sanoihin: Arpa lankesi minulle ihanasta maasta ja kaunis on minun perintöosani. Näitä sanoja sain käyttää myös edellispäivänä lauantaina veteraaniveljen siunaustilaisuudessa. Tänään siunaamamme rakas vainajamme oli 16 vuotta nuorempi 71 vuotta täyttänyt.

Ei kommentteja: