tiistai 19. toukokuuta 2015

Tiistaita

Hiljaiseloa ennen ja jälkeen vilskeen. Eilisestä jo skriivasin. Loppu viikosta onkin sitten jo taas pientä ravia. Keskiviikkona Porissa Perussuomalaisten piirin työvaliokunta, jossa lopultakin saamme viime vuoden pöytäkirjat oorninkiin tiettyjen tahojen tahallisten viivytysten jäljiltä. Näin pääsemme tekemään myös kaikki muut kevätkokoukselle kuuluvat asia tavallista myöhempään, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Torstaiaamusta onkin sitten kolmen päivää Helsinkin kaupunkissa. Ensin Kankaanpään valtuustoseminaarikaksi päivää ja sitten lauantaina Perussuomalaisten kokouksia, jossa päätetään ensi kertaa puolueen historiassa Suomen tasavallan hallitukseen menemisestä. Vaikka on vaikea aika niin isänmaan etu on kaikki kaikessa ja vastuuta on kannettava ja siksi on mentävä hallitusvastuuseen.

Tänä päivänä ohjelmassa oli juoksevia asioita. Lenkki kimmoisilla Kuninkaanlähteen kangaspoluilla. Eka kertaa tänä keväänä myös nurmikon leikkuuta. Ruoho on kasvanut jo pitkäksi, sääli joka paikasta leikata, kun kedon luonnonkukkia käenrieskoja ja muita on vielä koristamassa nurmikoita. Voikukat myös yrittävät nostaa päätään, monia sain ylöskin otettua, mutta aina tahtoo pitkästä pääjuuresta jäädä osia, ja kohta taas ne nostavat päätään. Ei oikein viitsi laittaa TV:ssä mainostettua myrkkyäkään juureen, jolla pitäisi tyystin päästä voikukista eroon.

Ei kommentteja: