maanantai 18. toukokuuta 2015

Kokoustenpäivä

Maanantai on usein kova päivä. Sitä se on tänään ollut varsinkin Toimi Kankaanniemelle. Ja monella poliitikolla muutenkin juuri maanantai on kokousten päivä. Niin meillä Kankaanpäässäkin.

Kaupunginhallituksessa vierähti parituntinen, kun ensin kuulimme KEVA:n Kaari-hyvinvointiohjelman vetäjän Satu Haapakosken kertovat, miten nyt mukaan päässeessä Kankaanpäässäkin asioita tullaan kartoittamaan ja edistämään työntekijöiden hyvinvointia. Juuri se tuottaa parhaan työpanoksen ja on työntekijälle itselleenkin mielekkäin tapa toimia kunnan ja kuntalaisten parhaaksi.

Tietysti oli monia muitakin asioita, talouskatsauksen mukaan näytetään alkuvuoden edetyn talousarvion mukaan ja nollatulokseen tähdätään. Työtehtäviä täytettiin, mutta pääasiassa toistaiseksi tai määräaikaisesti käynnissä olevien kuntaliitosneuvotteluista johtuen.

Ennen kokousta ehdin käydä Porissa Sotainvalidien Satakunnan piirihallituksessa, jossa jaettiin Veljesliiton jakamia avustuksia paikallisosastoille ja käytiin läpi tulevia ohjelmia, joita on runsaanlaisesti, vietetäänhän nyt Liiton 75-vuotisjuhlavuotta.

Ei kommentteja: