lauantai 6. kesäkuuta 2015

Israelin puolesta

Toivon todella alla olevan Yle Satakunnan toimittajan juttuun ja omaan kommenttiini liittyen, että nyt kun kerron tämän päivän kokouksesta, etteivät ne vaivaudu kommentteihin, joilla on jotain Israelia vastaan!

Sain näet olla tänään toista kertaa johtamassa yhdistyksen puheenjohtajana yli sata vuotta toimineen ja yli 5000 maksavaa jäsentä omaavan Israelin Ystävien liittokokousta. Edustajia oli 16 piiristä yhtä lukuun ottamatta lähes viisikymmentä.

Tavanomaisten vuosikokousasioiden lisäksi täydennetään aina kolmasosa liittohallituksen jäsenistä. Nyt oli erovuorossa kaksi Luterilaisen kirkon ja yksi Vapaakirkon ja Helluntaiherätyksen edustaja, joista kaksi valittiin uudelleen ja kaksi uutta pitkäaikaisesta hallitusjäsenyydestään eroa pyytäneiden tilalle. Uusia ovat Pauli Impivaara Pohjois-Karjalasta ja Pirjo Alaraudanjoki Lapista. Jatkajia parhaimpien piiriemme edustajina Pekka Sinnemäki Etelä-Pohjanmaalta ja Heimo Fiskaali Keski-Pohjanmaalta.

Toiminnassamme pyrimme kristittyinä lisäämään suomalaisten myönteistä suhtautumista Israeliin ja sen kaikkiin väestöryhmiin. Tuemme Israelin ja myös Suomen lähialueiden messiaanisia seurakuntia hengellisellä ja sosiaalisella työllä, esirukouksin ja taloudellisesti. Tuemme Israelin hengellistä, henkistä ja aineellista kehittämistä ja rohkaisemme matkailua Israeliin ja israelilaisten tuotteiden ostamista. Järjestämme lukuisia tilaisuuksia ja vierailijoina on mm. messiaanisia juutalaisia Israelista.

Ei kommentteja: