sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Deadline, deadline, deadline

Deadline, deadline, deadline! Aina vaan uusi ja uusi määräaika, se oli kuun vaihteessa, se oli tänään ja taas se on ensi keskiviikkona. Kyllä sitkeästi Ranska etunenässä pidetään kiinni Kreikan pysymisestä eurossa ja jopa syytetään Suomea liian kovasta kannanmäärittelystä, vaikka olemme jo laittaneet likoon lähes 7 miljardia eli yhden vuoden budjettivajeemme. Eikö se jo riitä!

 Mikä noita EU-päättäjiä oikein riivaa? Eikö kaikillakin Euroopan päättäjillä pitäisi olla riittävästi tekemistä omienk9in maittensa talouksien tasapainottamisessa ettei ehtimiseen jopa pyhäpäiviä myöten tarvitsisi Brysselissä kokoustaa ja aina vain sen yhden ainoa asia: Kreikan takia. Kyllä meitiä ihmettelijöitä riittää!

 Seppo Isosaari Suuret maat haluaa pitää EU:n pystyssä, vaikka väkisin. Totuushan on,että EU oli "susi" jo syntyessään.
 Anssi Joutsenlahti ja varsinkin ja eritoten, että Kreikka sinne ensinkään otettiin täysin valheellisin tiedoin, mutta päättäjätkin EU:ssa tiesivät valheet, mutta silti vaan kova hinku oli saada EU laajenemaan maksoi mitä maksoi.
 
 Katotaan taas se deadline-päivä! En kuuna päivänä usko, että Kreikan parlamentti hyväksyy ne kovat ehdot ja laatii sitovat lait kolmessa päivässä, mitä EU nyt lopultakin tiukassa äänensävyssä on vaatimassa. En sittenkään, vaikka ymmärrän kreikkalaisten tietävän, että nyt on leikin aika lopussa.

Ei kommentteja: