torstai 23. heinäkuuta 2015

Päivän satoa

Torstai on Kankaanpään vilkas toripäivä kesäloma-aikaan. Tänään taas sama malli kuin viikko sittenkin. Kaunis aamupäivä ennen klo 13 alkoi rankkasade, mutta torin vilske oli pelastettu, puolilta päivin tori hiljenee muutenkin! Monia tuttuja sai nähdä nytkin, kauempaakin moni tulee tapaamaan tuttuja ja kylänmiehiä!

Osuuspankin yritysasiakkaille on tullut tietoja, että täytyisi mukamas päivittää tietoja ja antaa tunnusnumeroita. Näin on tullut tällainen tieto itsellenikin. Hain jo avainlukulistankin, kunnes lehdistöstä huomasin tämän olevan sitä kuuluisaa hakkerointia. Onneksi myös Osuuspankki oli saanut tälle sivustolle eston ja itse laitoin postin roskapostien joukkoon. Kaikkea sitä yritetään tässä netti-maailmassa!

Facebook-sivulleni laitettiin Suomen Kuvalehden  lehtiartikkeli Isiksen uhkauksesta surmata Jerusalemin kristityt, kommentoin:

Järkyttävää luettavaa. Miten voidaan uskonnon varjolla niin harhautua, että voidaan eri tavoin uskovien tappamista perustellaan omalla uskonnolla. Koko Isis olisi muun maailman yhteisponnistuksin saatava loppumaan.

Vastaukseni, kun kommentoitiin kirkonkin muka myönteistä suhtautumista Helsinkiin suunniteltavan  jättimoskeijan rakentamiseen:

 Tätä myönteistä asennetta jättimoskeijaan olen nähnyt Fokus ry:n puheenjohtajalla Ilari Rantakarilla, en nähdäkseni varsinaisesti meidän kirkollamme. Meillähän pikemminkin on voimassa lähetyskäsky, ei muslimien moskeijoiden rakentaminen.

Ei kommentteja: