perjantai 3. heinäkuuta 2015

Pekasos

Pegasos on kreikkalainen tarunomainen siipiratsu, jonka kavioniskusta syntyi Hippokrene, runon innoituksen lähde; runoratsu. Joskus tuntuu aika vahvastikin, että Syrizan johtaja Kreikan pääministeri Alexis Tsipras kulkee tämän Pegasoksen jalanjäljissä keksimässä mitä mielikuviteksellisempia ratkaisuesityksiä ilman vähäisintäkään aikomusta maksaa euronkaan vertaa Kreikan lainoja ja yrittämättäkään laittaa maan asioita kuntoon

Aivan toisessa mielessä todellisella tarkoituksella Perussuomalaiset on perustanut Opintokeskus Pekasuksen, jota ylläpitää Peruskansan Sivistysliitto. Liiton puheenjohtaja Lasse Lehtinen piti pitkän perusteellisen selvityksen asian tiimoilta tämän päiväisessä Perussuomalaisten puoluehallituksen kokouksessa.

Esillä oli myös puolueen arkistointiprojektin eteneminen, monia nimityksiä ja jäsenasioita. Talousasioita valotti talouspäällikkö Auli Kangasmäki. Esiteltiin myös uutta puoluetoimiston toimijoiden tehtäväkaaviota.

 7.-8-8. pidettävänTurun puoluekokouksen ja samalla puolueen 20-vuotisjuhlan järjestelyistä kerrottiin, valittiin toimihenkilöt ja vahvistettiin toimintasäännöt. Meillähän jokainen jäsen saa olla valitsemassa ja mahdollisten äänestysten aikana myös äänestämässä valittaessa puolueen johtoa. Se jos mikä on todellista demokratiaa eikä taida muilla puolueilla käytäntö olla yhtä kansanvaltaista!
 

Ei kommentteja: