torstai 16. heinäkuuta 2015

Perussuomalaisia Suomi Areenalla

Porin Suomi Areenan ja Jazz-juhlien merkeissä Perussuomalaisten Satakunnan piiri järjesti taas iltavastaanoton omalle väelle Porin kaupungintalolla. Oma teltta on Eetunaukion puoluetelttarivistössä auki kolmena päivänä, vielä huomenna perjantainakin klo 10-13.

Perussuomalaiset on muutenkin ollut näkyvissä Porissa näinä päivinä entistä enemmän, sitä edellyttää tietysti puolueemme asema toiseksi suurimpana  ja Satakunnan suurimpana puolueena. Eri paneeleissa on nähty useita puolueen kansanedustajia puhemies Maria Lohelasta alkaen. Ministereistä Jussi Niinistö on paikalla kahtena päivä, toinen päivä on huomenna Perjantaina. Ministeri Jari Lindström on ollut Porissa ainakin tänään. Puoluesihteeri Rikka Slunga-Poutsalo puolestaan on ahkeroinut Suomi Areenalla monena päivänä.

Illanviettoomme Ismo Läntinen oli onnistunut hankkimaan myös kolmen miehen soittobändin Jazz-kadulta. Soitto tietysti juhlista entisestään yhdessäoloamme. Mukaan olimme saaneet myös Perussuomalaisten nuorten puheenjohtajan Sebastian Tynkkysen Oulun piiristä asti. Leppoisaa yhdessäoloa kesti lähes talon hälytysmerkkiin asti, sitä ennenhän kaupungintalosta on poistuttava!

On muuten säät suosineet koko viikon Suomi Areenaa, vaikka on näin sateinen kesä, Porissa ei ole sadellut. Ei edes tänä iltanakaan, vaikka monin paikoin on ollut oikein kaatosateitakin, näin Kankaanpäässäkin ja Tampereella on ollut jopa tulvia ja tullut vesivaurioita.

Ei kommentteja: