keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Perussuomalaiset esillä

MTV:n myöhäisuutisissa olivat esillä New Yorkissa YK:ssa Timo Soini antaen haastattelua keskusteltuaan esim. Venäjän ulkoministerin Sergei Lavrovin kansassa ja Liikennevaliokunnan puheenjohtaja Ari Jalonen täällä kotisuomessa.

Timo on mukana Presidentti Sauli Niinistön seurueessa, Presidenttihan piti eilen puheen YK:n yleisistunnossa. Timo puolestaan sai antaa yleisemmän ulkopoliittisen lausunnon.

Ari Jaloselta kysyttiin liikenneministeri Anne Bernerin esiin nostattamasta Valtion Rautateiden kilpailuttamisesta, kun nyt ollaan taas kerran lakkauttamassa vähäliikenteisimpien rataosuuksien henkilöliikennettä tukia karsimalla.

Onnibussin omistajat haluaisivat tulla raiteillekin sotkemaan ja kuorimaan kerman päältä, niin kuin nyt tekevät linja-autoliikenteessä ajamalla vain suurimmista kaupungeista toisiin. Jos kaikki tekisivät samoin, ei maaseudulle ja pienemmille paikkakunnille pääsisi lainkaan julkisilla liikennevälineillä. Mitä järkeä on siis suosia Onnibussin kaltaisia yrittäjiä. Jos he pääsisivät vielä rautateillekin, olisivat syrjäkylien ihmiset todellisessa motissa.

Ei kommentteja: