torstai 1. lokakuuta 2015

Sykettä Kankaanpäähän

Suuria ei ole kielletty tavoittelemasta. Kankaanpään Kulttuurikampus-työpaja työskentelee kahden päivän ajan Taidekoululla Studio Puisto Arkkitehdit Oy:n johdolla. Yksityiset kansalaiset ja eri yhteisöt saavat tehdä ehdotuksia, mitä Taidekoulun, Virastokeskuksen ja Kaupungintalon väliselle laajalle alueelle pitäisi suunnitella.

Esitetty on museota, päiväkotia, vanhusten palvelutaloa, senioriasuntoja yhteisiä kokoontumistiloja ja harrastusmahdollisuuksia. Näin eri ikäpolvet voisivat toimia samoilla aluilla keskeisellä paikalla kaupungin keskustassa, josta on lyhyt matka niin torille kuin kirkkoonkin.


Hyviä ehdotuksia olivat esimerkiksi senioriakatemian aikaansaaminen ja virtuaalimuseo sekä ilman jatkokoulutusta jäävien työpajatoiminta.

Elämyksellisyyttä vauvasta vaariin ja sykettä Kankaanpään keskusta-alueen elämään, sitä tarvitaan.  Mielikuvitukselle ei pidä asettaa mitään rajoja. Suunnitellaan ja otetaan se mitä hyväksi nähdään ja mille sitten löydetään toteutusmahdollisuudet vaikkapa yksi hanke kerrallaan.

Ei kommentteja: