sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Hyvä fiilis Siikaisissa

Siikaisten Eteläpään ravintolassa oli tänä iltana hyvä porukka koolla, parikymmentä siikaslaista puoluesisarta ja -veljeä kokoustamassa sääntömääräistä syyskokousta. Siikaisjärvi lainehti vapaana ja näytti avantouimarien saunakin olevan lämpimänä ja uimareita riitti veteen asti. oikein katteeks kävi!

Kokouksessa vallitsi hyvä fiilis ja rakentavasti katsottiin etiäpäin. Kunnallisvaalit ovat seuraava etappi huhtikuussa 2017. Ehdokkaita vaan pitää saada niin tulosta tulee.

Pidettiin hiljainen hetki Terttu Hautamäen poisnukkumisen johdosta ja muisteltiin kiitollisena hänen uraauurtavaa puoluetyötään ja pyhäinpäivän siunaustilaisuuttaan, jota kunnioitti läsnäolollaan myös Hautamäen koko perheen hyvä ystävä puolueen puheenjohtaja ulkoministeri Timo Soini. Timo muistopuheelle ja läsnäololle annettiin suuri arvo.

Toimihenkilövalinnat sujuivat sopuisasti ja keskusteli polveili vilkkaana puolueen aikaansaannoksista nykyhallituksessa ja kaikkien  ministeriemme hyvästä toiminnasta. Viimeksihän kaikkien yksimielisesti kiittämä puolustusministeri Jussi Niinistö vieraili Pohjois-Satakunnassa kuluneella viikolla. Kaikkihan sanovat Jussin olevan oikean miehen tässä nykyisessä maailmanpoliittisessa tilanteessa yhä vaativammassa tehtävässä, jota ei voi sanoa monista hänen edeltäjistään.

Maasta se pienikin ponnistaa, ja vaikka Siikainen on Satakunnan pienin kunta 1641 asukkaalla, niin tulevaisuuteen katsotaan toiveikkaasti ja uskotaan tulevan SoTe-ratkaisun turvaavan lähipalvelut myös Siikaisissa.

Ei kommentteja: