maanantai 23. marraskuuta 2015

Lujasti etiäpäin

Seudun toimittaja kävi kuulemassa hallituksen tekemistä muutoksista ensi vuoden Kankaanpään budjettiin ja teki pienen videohaastattelunkin.

Kaupunginhallitus on päättänyt tehdä muutoksia ensi vuoden talousarvioon ja taloussuunnitelmaan vuosiksi 2016–2018. Muutokset koskevat investointeja…
kankaanpaanseutu.fi

Periksi ei saa antaa tappiomielialalle, vaan on mentävä eteenpäin kaikin voimin. Innovaatiota ja suunnitelmia, mutta myös toteutuksia. Huomennakin menemme Helsinkiin Finlandiatalolle vastaan ottamaan ministeri Hanna Mäntylän kädestä Sitran myöntämän laatuaan ensimmäisen työelämän laatupalkinnon. Hihat on käärittävä ja töitä on tehtävä!

Muuten muistan hyvin, kun saatiin nykyisen pesäpallokentän sillisen hiilimurskajuoksuradan omanneen urheilukentän tilalle tämä nykyinen yleisurheilukenttä, miten Seudun toimittaja otti kuvan meistä kovista juoksijoista (yhdessä teimme 200 km viikkotreenejäkin) silloin täällä voimistelunopettajana toimineesta Paavo Hyvösestä ja minusta, kun ihastelimme ja käsillämme koskettelimme uutta juoksuradan kumiasfalttipintaa. Sen jälkeen pinta on jo kerran uusittu ja nyt sitten on edessä kolmas vaihe. Mutta onpa aikaakin kulunut 45 vuotta, kehitys kehittyy.

Ei kommentteja: