maanantai 7. joulukuuta 2015

Jopia riittää

Viikonlopun urakat menivät itsenäisyyspäivänkin johdosta vähän pitkäksi ja vasta nyt maanantai-iltana sain valmiiksi kaikki jaettavaksi jääneet yhdeksän ilmaisjakelua ja lisäksi Perussuomalasiset-lehti ja Kankaanpään Urheilijoiden lehti yli tuhanteen tällä kertaa omakoti- ja rivitaloihin, aiemminhan työjako on ollut , että kuljen kerrostalon rappuja ylös alas. Nyt osat ovat vaihtuneet!

Itsenäisyyspäivän juhlavietosta jo kerroinkin. Tänään jatkettiin Satakunnan sotainvalidien piirihallituksessa Porissa vuoden viimeisessä kokouksessa niin, että vuoden seitsemässä kokouksessa on kertynyt 74 pykälää. Jaettiin viimeiset jäljellä olleet varat osastoille, Kankaanpää seudun osastommekin pääsi mukaan jaolle, olemmehan tänä vuonna käyttämässä siivousapuun seitsemän ja puoli tuhatta euroa. Myös ensi vuoden tapahtumakalenteri oli koottu ja toteutetaan. Monipuolista toimintaa on koko vuodeksi, vaikka sotainvalidit rupeavatkin jo käymään ikämiehiksi ja kuntokin tulee sen mukaiseksi.

Kaupunginvaltuustossa saivat esittäytyä kaikki kolme jäljelle valikoitunutta kaupunginjohtajaehdokasta, joilla kaikilla kaiken lisäksi on melkoista Kankaanpää-tuntemusta ja myös sukujuuria tänne: Johanna Autio, Mika Hatanpää, Ilmari Mattila. Kaupunginhallituksena ehdotammekin ensi maanatain 14.12. valtuustokokoukselle, että valtuusto suorittaa kaupunginjohtajan vaalin. Yksi kolmesta siis tullee valituksi, tuskin enää tässä vaiheessa näyttämölle ilmestyy ns. mustaa hevosta.

Ei kommentteja: