maanantai 29. helmikuuta 2016

Anna Elenius kaupunginsihteeriksi

No niin, nyt   sitten on valittu Kankaanpään uusi kaupunginsihteeri. Tavallaan loppusuoralla oli viisi yhdeksästätoista hakijasta. Nämä loppusuoralle päässeet olivat soveltuvuustutkimuksissa ja niiden perusteella sitten valinta oli tehtävä.

Nämä viisi olivat oikeustieteen kandidaatti Anna Elenius Honkajoelta, samoin oikeustieteen       kandidaatti Mia Haapala syntyperäinen kankaanpääläinen, hallintotieteen maisteri Terhi Huida Laviasta, samoin hallintotieteen maisteri Niku Latva-Pukkila Jyväskylästä ja oikeustieteen maisteri Hanna Vainionpää Parkanosta.

Anna Elenius tuli valituksi, joten onnittelut hänelle.

Me perussuomalaiset olisimme halunneet saada valituksi Mia Haapalan, joka mielestämme testien perusteella oli vähintään yhtä hyvä kuin nyt valituksikin tullut, mielestämme jopa parempi ja kotikenttäetukin oli hänen puolellaan, samoin monia hyviä muitakin avuja, mutta tällä kerralla jäimme toiseksi tosin mahdollisimman niukasti äänin viisi vastaan neljä.

Kaiken kaikkiaan kaikkikin nämä viisi kokeissa ollutta olivat korkeatasoisia hakijoita ja kuka vaan heistä olisi tullut valituksi, niin varmasti olisi ollut pystyvä hoitamaan tätä tärkeää virkaan, kaupungin kakkostehtävää!

Ei kommentteja: