maanantai 22. helmikuuta 2016

Pyhäpäivää

Sain saarnata sunnuntaina eli kolmella S-kirjaimella alkoi kuten monella nykyhallituksen= SSS-haukkujalla. Karvian kirkossa saarnatekstissä kerrottiin kanaanilaisen naisen hellittämättömästä uskosta, kun Jeesus kolme kertaa tyrmäsi hänen pyyntönsä, niin aina vain hän jaksoi pyytää tyttärensä parantamista. Samalla tavoinhan Jeesus ylösnoustuaan kysyi kolmasti Pietarilta, olenko minä sinulle rakas, Pietarin kiellettyä Mestarinsa kolmasti Jeesuksen jouduttua vangituksi ja sen jälkeen ristiinnaulituksi. Näin sitten kolmannen kerran jälkeen Jeesus täytti naisen toiveen sanomalla: Suuri on sinun uskosi. Tapahtukoon niin kuin tahdot. Siitä hetkestä tytär oli terve.

Karviassa vietettiin Herättäjän-päivää ja messun jälkeen oli seurakuntatalolla kahvit ja siioninvirsiseurat sekä paikallisosaston vuosikokous. Puhujina olivat Kihniöstä Kauko Huhta ja Karvian kirkkoherra Seppo Myyryläinen, molemmat hyviä ystäviä jo vuosien takaa.

Karviasta matka vei Poriin perussuomalaisten piiritoimistolle, jossa pidimme piirin työvaliokunnan kokouksen valmistellen piirihallituksen ja piirin kevätkokousta.

Vielä ohjelmasta löytyi luonnonsuojeluakin, kun Karhoismajan vesireittien kunnostusyhdistyksen johtokunta piti myös valmistelukokouksen vuosikokousta varten hyväksyen edellisvuoden tilit, toimintakertomuksen ja tämän vuoden toimintasuunnitelman niin kuin yhdistysten vuosirytmiin kuuluu.

Monipuolisesti siis esillä olivat tasapuolisesti niin maalliset kuin kristillisetkin asiat Jumalan luomaa luontoakaan unohtamatta!

Ei kommentteja: