torstai 7. huhtikuuta 2016

Päivät kuluvat

Veteraanityössä riittää puuhaa, varsinkin näin Kankaanpään Sotaveteraanien 50-vuotisjuhlien alla. Juhlia vietetään monin juhlallisuuksin ensi sunnuntaina 10.4. Tänään oli sotaveteraanien hallituksen kokous, jossa viimeistelimme juhlajärjestelyitä.
Oman lisänsä juhlallisuuksiin antaa Matti Palokankaan laatima 200-sivuinen Kankaanpään Sotaveteraanien 50-vuotishistoriikki, joka juhlassa jaetaan maksutta kaikille veteraaneillemme ja etukäteen julkaisun kannattajiksi ilmoittautuneille kannatusmaksua vasten ja sen jälkeen kirjaa myydään vuosijuhlassa ja sen jälkeen 40€ maksusta. Edellinen historiikki olikin paljon vaatimattomampi kymmenen vuotta sitten niin sivumäärältään kuin myös painoasultaan. Nyt kirja on kovakantinen ja sadasta valokuvasta suuri osa on värikuvia.

Veteraanikokous oli päivällä ja melkein sen päälle sitten koko ilta perussuomalaisten opinto- ja sivistysliitto Pekasuksen koulutuksessa toiminnanjohtaja varatuomari Lasse Lehtisen opastuksessa kaupungintalolla kahdentoista koulutettavan voimalla.

Ei kommentteja: