perjantai 20. tammikuuta 2017

Ehdokkaaksi

  1. Nyt todella ehdokashankinta ja ehdokkaaksi rupeaminen on mitä ajankohtaisinta. Ehdokkaana voi parhaiten vaikuttaa kotikunnan asioihin, ja jokainenhan olemme kiinnostuneita meitä lähellä olevista asioita, joista juuri kotikunta vastaa vielä edessä olevan sote- ja maakuntauudistustenkin jälkeen: Hyvinvointipalvelut, koulutus-, sivistys-, liikunta-, ympäristö- ja tekninen toiminta jäävät edelleen kuntien huoleksi. Tehtäviä siis riittää, ja siksi tarvitsemme hyviä ehdokkaita ja tulevia päättäjiä!
  2. Minullekin voi soittaa: 044-572 2205, sähköpostittaa: anssi.joutsenlahti@dnainternet.net tai laittaa viestin facebookiin.
  1. Sampo Terho kertoo miksi on fiksua lähteä ehdolle. Kunta päättää sinulle tärkeistä asioista ja sinä voit päästä päättämään kunnan asioista. Nyt ehdolle!
  1. Kuntavaalit järjestetään 9. päivä huhtikuuta ja valmistelut niitä varten ovat perussuomalaisissa jo pitkällä. Kaikki vaalit ovat tärkeitä, mutta ihmisen arkeen kaikkein läheisimmin vaikuttavat vaalit ovat nimenomaan kuntavaalit. Vaikka…
  1. blogit.perussuomalaiset.fi

Ei kommentteja: