sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Laskiaista

Paljon on taas nähty ja koettu tänään laskiaissunnuntaina. Pitää lainata paljon kaluttua sanontaa: Aina sattuu ja tapahtuu kirjoittaa Helsingin Sanomat.

On ollut riipaiseva kupperskeikka Lahden MM-hiihtojen parisprintin loppusuoran alussa, jossa jo olympiavoiton saaneet Iivo Niskanen ja Sami Jauhojärvi jäivät varmistumassa olleesta kultamitalista pronssimitalisteiksi norjalaisen kaaduttua Iivon eteen. Muitakin tiukkoja viestihiihtoja nähtiin.

On ollut laskiaispullaa ja muuta tarjolla niin Jämijärven messun päälle kuin Karvian iltajumalanpalveluksessa. Päivän aiheen Jumalan rakkauden uhritie mukaisesti olemme laskeutumassa paastonaikaan ja seuraamaan Jeesuksen kärsimystietä 40 vuorokauden ajan aina pitkäperjantain ristinkuolemaan asti.

Iltaan olisi riittänyt kaksikin muutakin tilaisuutta, mutta ihmisen rajallisuuden vuoksi ei kerrallaan voi olla fyysisesti kuin yhdessä paikassa. Olisi ollut perussuomalaisten Kankaanpään osaston kevätkokous, samoin Israelin Ystävien Satakunnan piirin vuosikokous, mutta toiset saivat hoitaa nämä tehtävät.

Ja tänään julkistettiin perjantaina puoluehallituksessa pakon edessä tehty ikävä puolueesta erottamispäätös, jollaiset koskaan eivät ole mieltäylentäviä.

Ja kaiken kukkuraksi kuntavaalien ehdokashankinnan ajan tiimalasissa on hiekka valumassa loppuun, tiistaina on ehdokaslistat jätettävä.

Ei kommentteja: