keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Pelko oli suuri Kokkolassakin

Tämänpäiväisessä Aamulehdessä -jälleen kerran- on luettavissa näyttävästi valtaan takertuneiden valtava pelko Timo Soinin menestyksestä. Ensinnäkin pääkirjoittaja kirjoittaa maahanmuuttoministeri rkp:n Thorsin salailevasta lasten turvapaikanhakijoiden räjähdysmäisestä kasvusta todeten lopuksi: Ei ole laitaa, että asiassa suurinta äänivaltaa käyttää Timo Soini.

Mutta ei se tähän rajoitu. Uutissivulla on otsakkeen "Satu Hassi haukkuu Timo Soinin meppikumppanit" alla Hassin raju purkaus Soinia vastaan. Eikö pikemminkin ole vain hieno asia, ettei Timo Soinin ja muiden perussuomalaisten meppien tarvitse olla yksin EU-kriittisinä edustajina Brysselissä, vaan siellä on jo valmiina libertas-ryhmä, jota Timo kaukonäköisesti on itsekin ollut perustamassa. Siellä on siis muitakin kavereita, ei niin kuin täällä Suomen eduskunnassa, jossa PerusSuomalaiset niin usein joutuvat yksin puolustamaan tavallista kansalaista. Ja eikö sekin ole hyvä, että jos nykyisellä libertas-ryhmällä on joitain huonojakin käsityksiä, että Timo tuo ryhmään tervettä maalaisjärkeä. Siitä Satu Hassinkin tulisi olla pelkästään iloinen.

Mutta on se vain niin kuin ennen laulettiin kauheasta Oolannin sodasta, miten pelko oli suuri Kokkolassakin. Minusta ei meitä PerusSuomalaisia tarvitse pelätä, vaikka kannatuksemme kasvaakin kuin sienet sateella, me olemme rauhaa rakastavaa kansaa.

Ei kommentteja: