tiistai 5. toukokuuta 2009

Terroristi ja rotutohtori

On se vaan kummaa, kun tänään kerrotaan Timo Soinin olevan suosituimman EU-ehdokkaan peräti 18 % kannatuksella, niin samanaikaisesti kihlakunnanoikeuden syyttäjä määrää keskeytettäväksi esitutkinnan, kun perussuomalaisten Helsingin kaupunginvaltuutettua on Ylen toimittaja kutsunut rotutohtoriksi, josta kyseessäoleva Jussi Halla-aho nosti kunnialoukkauskanteen.

Mistä mainittu tuomari on voinut saada niin suuren vallan, että Halla-aho voidaan jopa samaistaa rotutohtoriksi kutsuttuun Josef Mengeleen. Tämähän on tullut kuuluisaksi Hitlerin Saksassa tehtyään pöyristyttäviä ihmiskokeita keskitysleirien juutalaisilla. Hitlerin päämääränähän oli todella yhden ainoan puhtaan rodun arjalaisen rodun luominen muut rodut hävittämällä. Halla-aho puolestaan arvostelee vain kriittisesti maamme maahanmuuttopolitiikkaa pyrkien estämään virheellisen ja rajattoman maahanmuuton aiheuttamat rajut ongelmat mallina Ruotsin tilanne, jossa määrättyihin kaupunginosiin eivät edes poliisit eivätkä palomiehet uskalla mennä.

Mutta ei mitään uutta auringon alla. Kun olimme nousseet 2 edustajan eduskuntaryhmästä 7 miehen ryhmäksi v.1979, syytti demarikansanedustaja Tapiola Kotkasta sanomalehdessä meitä SMP:n kansanedustajia terroristeiksi. Nostimme kunnianloukkaussyytteen kuten nyt Halla-aho.
Ja lopputuloskin oli silloin sama kuin nyt, eihän meitä smp-läisiä voinut tuntea edes ihmisiksi muusta kuin jalanjäljistä. Oikeus vapautti terroristeiksi nimittäneen todeten, että politiikassa voidaan käyttää tälläistä kieltä kuvaannollisesti. Emme olleet silloin niin kuin emme nytkään valtaapitäviä. Ja näin meitä saa kohdella ihan millä tavalla tahansa.

Politiikkavuosina onkin oppinut paksunahkaisuutta. Kaikista pistoista ja hyökkäyksistä on turha hötkyillä. Siksi nytkin lyödään oikein olan takaa, kun pelätään tulossa olevaa rökälevoittoamme EU-vaaleissa ja sitten v. 2011 eduskuntavaaleissa, jolloin Jussi Halla-ahostakin tulee kansanedustaja Perussuomalaisten suurentuvaan eduskuntaryhmään kansan voimakkaalla tuella. Mutta hyökkäykset vain nostavat kansaa puolustamaan meitä. KYLLÄ KANSA TIETÄÄ!

Ei kommentteja: