keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Häviämme gallupeissa

Gallup-demokratia jyllää. Politiikot tekevät mitä tahansa saadakseen hyviä gallup-lukuja. Se on yksi syy Vanhasenkin luopumiseen, puolueessa on todettu vanhalla sotaratsulla ajamisen johtavan umpikujaan, siksi on vetovastuu vaihdettava verekseen vetojuhtaan. Näin hämätään kansaa. Sillä niin kuin Timo Soini taas päivän plokissaan toteaa: kepulaisia johtaa aina kepulainen. Ei siis ykkösnimestä mikään muutu. Mutta niin vaan halutaan uskotella kansalaisille.

Timo pohtii plokissaan päivän gallup-tuloksia. On ihmeteltävää, miten lyhyt on kansan muisti. PerusSuomalaisten pitäisi jatkuvasti pitää kovempaa meteliä, syksyn vaalirahasekoilupaljastukset eivät vielä ole edes selvitettyjä, silti niissä pahimmin rypeneet kepu ja demarit ovat mukamas noususuunnassa, PerusS täysin puhtoisena pulmusena laskeutunut vuoden alempaa lukemaan 6,3%. Monet sanovat sen johtuvat Soinin hukkumisesta Pyrsseliin. Onko eduskuntaryhmäkin liian hiljainen, vai eikö vaan näytetä esim. eduskunnan kyselytunneilla heidän kyselyitään. Median valta on kova ja sitä voidaan täysin ohjailla haluttuun suuntaan.

Mutta eipä hätää, gallupit eivät todellakaan äänestä, niin kuin isä Veikko aina totesi. Oppilas Timo puolestaan toteaa, että on hyvä hävitä gallupeissa ja voittaa vaaleissa ja että luja perusta rakennetaan aina tappioiden pohjalta, jotka lujittavat perustaa. Ja mikä tärkeintä, puolueen puheenjohtaja on edelleen sama, suosituin puoluejohtaja. Kun hän astuu kehiin, alkaa tapahtua ja vaalithan ovat paljolti henkilöityneet. Toivo siis elää kaikesta huolimatta voitollisista vaaleita, joihin vaali vaalilta olemmekin käyneet alkaen eduskuntavaaleista, jatkaen kunnallisvaaleissa ja viimeksi EU-vaaleissa.

Hävitään vaan mielipidemittauksissa, voitetaan kovalla työnteolla ja puhtailla aseilla vaaleissa!

Ei kommentteja: