perjantai 29. tammikuuta 2010

Hätähuutoa maalta

Moi!
Eikö eduskuntaryhmä voisi tehdä näyttävää politiikkaa vaatimalla tutkittavaksi myös Vanhasen puheenjohtajakaudellaan saama vaalituki Nuorisosäätiöltä. Samoin olisi kysyttävä, miksi RAY tukee jatkuvasti vuosittain Nuorisosäätiötä miljoonilla, vaikka RAY on muuttanut avustuskäytäntöjään niin, ettei pelkkään rakentamiseen anneta tukea. Sen koemme kipeästi täällä maalla, kun ennen saatiin avustusta vanhusten palvelutalojen rakentamiseen, mutta enää ei saada, vaikka tarve olisi huutava.

Sitten Alma Median uutisointiin, jälleen tänään esim. Satakunnan Kansa ja ilmeisesti muutkin konsernin lehdet julkaisevat Anita Simolan Helsinki artikkelin, jossa haastatellaan kaikkien muiden eduskuntapuolueiden edustajia kuin PerusS ( eikä tietenkään kepulaisia) koko sivun levyisellä otsakkeella: Pääministerin asema yhä tukalampi. Eikö tähän voi puuttua, ei ole ensimmäinen kerta tällainen unohdus.
Terveisin Anssi Joutsenlahti

Päivän uutisaiheen pääministerin toimien tutkimisesta keskusrikospoliisin toimesta innoittamana lähetin PerusS eduskuntaryhmään oheisen viestin. Tutkimistä riittää ja syrjimistä.

Soitin myös hyvälle ystävälle RAY:n johtajalle Hannu Salokorvelle, joka kertoi valtioneuvoston muuttaneen RAY:n sääntöjä niin, ettei palveluasuntojen rakentaminen ole enää yhdistykselle mahdollista, jottei kilpailutilanne vääristyisi. Eli yksityiset alalle tulleet yrittäjät ovat tämän mahdollisuuden torperoineet. Mistä nyt sitten saadaan palveluasuntoja, joihin on huutava tarve. Valtion asuntorahasto kyllä jakaa rahaa, mutta tahtoopi rahahanat ulottua vain suurempiin asutuskeskuksiin, kun hakijoita on paljon ja rahoja vähän. Salokorpi kyllä sanoi, että kyllä Nuorisosäätiönkin avustuksia on ruvettu tarkastelemaan, mutta nuorisoasunnot kuuluvat RAY:n toimialaan. Nämä säännöt jos mitkä ovat kyllä myös politiikkaa mitä suuremmassa määrin. Aina vain tulee mieleen kysymys, miksi juuri kepulaiset saavat rakentaa nuorisoasuntoja yhteiskunnan tuella. Eli miksi kepulaisilla on aina ketunhäntä kainalossa.

Ei kommentteja: