maanantai 26. heinäkuuta 2010

Itsenäisyyspuolue

Onko Itsenäisyyspuoluekin ryhtynyt vanhojen puolueiden käsikassaraksi, kun puoluesihteerinsä yrittää pilkata PerusSuomalaisten puheenjohtaja niin Satakunnan Kansassa kuin Uuden Suomen blogissa julkaisemassaan kirjoituksessa, vaikka juuri PerusS ajaa samaa suomalaisuuden asiaa.

Timo Soini on kirjoittanut tänä keväänä menettäneensä kolme hyvää ystävää Urpo Leppäsen ja Tony Halmeen lisäksi tohtori Ilkka Hakalehdon, joka oli pitkäaikainen IP:n puheenjohtaja. Onpa Timo jopa Hakalehden oppilas ja toiminut hänen vaalipäällikkönäänkin. Viime eduskuntavaaleissa olimme kahdeksassa piirissä vaaliliitossa, IP sai 5.541 ääntä joka on 0,2% annetuista äänistä. Kun nyt PerusSuomalaiset lähtevät vaaleihin itsenäiseltä pohjalta ilman vaaliliittoja, onko tämä hermostuttanut IP:n puoluesihteerin. On myös muistettava, että vuoden 2011 vaalien jälkeen ei enää ole mahdollistakaan vaaliliittojen solmimiseen. Näin ollen olisi viisasta itsenäisyyspuolueen tulla PerusSuomalaisten yhteyteen, yhteisellä asialla olemme eikä näinollen ääniä menisi hukkaan.

Kirjoituksessaan puoluesihteeri yrittää tehdä Timo Soinista takinkääntäjän siinä onnistumatta esim. väittämällä Timon kannattaneen Suomen Nato-jäsenyyttä. Asia on niin, että jos olisi ollut valittava EU:n ja Naton välillä, silloin Timo olisi ennemmin Naton kannalla.

Toinen väite on, ettei Timo ole vaatinut eroa EU:sta, mutta nyt kuitenkin haluaisi yhteistyötä ilman jäsenyyttä. Niinhän olisi parasta, mutta erosta päättää Suomen eduskunta, ei suinkaan kukaan muu.

Kaiken huippu on, että puoluessihteeri on kateellinen Timon kuvasta Satakunnan Kansassa, vaikka samassa kuvassa on pitkälti toistakymmentä henkeä Liisa Jaakonsaaresta lähtien, ja väittää Timo syövän kiltisti valtaeliitin kädestä. Ja kun SK:n artikkelissa kerrotaan Soinin saaneen kovimmat suosionosoitukset meppien Suomi-Areenan aloituskeskustelussa, niin se on tosiasia ja kerrankin toimittajakin kirjoittaa niin kuin asia on.

Alunperin kirjoitusta Timolle näyttäessäni hän totesi, että tärkeintä on, että nimi on oikein. Kun jatkuvasti puhutaan PerusSuomalaisista ja Timosta, osoittaa se vain, että kansa on herännyt tukemaan puolustamaamme suomalaisuuden ja suomalaisten asemaa.

Ei kommentteja: