sunnuntai 1. elokuuta 2010

Kaksi kertaa kaksitoista

Kansanedustajaehdokasesittelytekstiehdotus PerusSuomalainen lehteen:

Leikillisesti voisin sanoa, että Vanhan Testamentin Jaakob palveli enonsa Laabanin luona kaksi kertaa seitsemän vuotta saadakseen vaimokseen Raakelin. Legendaalinen Eino Poutiainen puolestaan joutui myös tekemään töitä seitsemän vuotta pudottuaan eduskunnasta hajoitusvaaleissa 1972 ja tultuaan takaisin v.1979 vaaleissa, jolloin myös minusta tuli kansanedustaja 35-vuotiaana.
Huhtikuun 2011 vaaleihin mennessä olen ollut poissa eduskunnasta tasan 24 vuotta eli kaksi kertaa kaksitoista vuotta. Viime vaaleissa paikka oli jo muutaman sadan äänen päässä, joten come back on täysin mahdollista ensi vaaleissa.

Elämään kansanedustajuuden jälkeen on kertynyt melkomoisesti erilaista kokemusta ja kypsymistä puolustamaan unohdettujen ja syrjään sysättyjen asioita. Siksi vaaliteemoinani ovat esim.
1. Suomen köyhien auttaminen etusijalle ulkomaille suunnattujen varojen sijasta (esim.Kreikan avustaminen).
2. Pois pakkoruotsi ja samalla kestohallituspuolueen rkp:n tilalle hallitukseen PerusSuomalaiset.
3. Soini sisäministeriksi.

Kankaanpään kaupunginvaltuuston 2.varapuheenjohtajana ja viisihenkisen valtuustoryhmämme puheenjohtajana olen myös näköalapaikalla monissa eri elimissä. Jo lyhyen valtuustokautemme aikana olemme saaneet lukuisten aloitteiden kautta mm. neljä ryhmää käsittävän uuden päiväkodin ja odottelemme vanhusten palveluasuntojojen lisäystä koskevan aloitteen käsittely kuten myös aloitteen toteutumista rakennusoikeuksien myöntämistä kunnan ja maanomistajan yhteisillä sopimuksilla.. Uusia innovaatioita tarvitaan talouden tasapainottamiseksi niin valtion kuin kuntienkin osalta.

Valtuustossa olin aiemmin v.1975 lähtien yli 20 vuotta, välillä toimin kirkkoherrana ja vt. kappalaisena kymmenkunta vuotta ja samoin kymmenne vuotta Herättäjä-Yhdistyksen aluesihteerinä läntisessä Suomessa. Hyväkuntoisena maratonjuoksijana virtaa kuitenkin riittää.
Suosittelenkin tutustumista blogeihini, joita runsaan vuoden aikana on syntynyt lähes päivittäin.

Ei kommentteja: