maanantai 23. elokuuta 2010

Suomalaisuus, ei suomettuminen on valttia

Kansallismmieliset puolueet ovat viime aikoina menestyneet hyvin. Viimeksi vaaleissa on mitattu Unkarissa kansallismieliselle puolueelle 57% ja vielä jyrkemmälle kansalliselle ja populistiseksi mainitulle Jobbik-puolueelle 17%, jota meillä vastannee PerusSuomalaiset. Näin sen nykyinen 10 % kannatus ei välttämättä ole mikään yläraja.

PerusÄssien eduskuntavaaliohjelmassa tuleekin suomalaisuus monin korostetuin tavoin esille. Näin jo pelkissä väliotsakkeissa: Suomalaisuus on voima ja kilpailuetu, oma tupa - oma lupa, Suomen itsenäisyys ei ole kaupan, yhtenäinen kansa - turvallinen Suomi.

Ohjelmassa tuodaan selvin sanoin halu olla itsenäisten kansallisvaltioitten ja suomalaisen kulttuurin puolestapuhuja. Nimenomaan halutaan puolustaa meidän suomalaisten omaa kansansuvereeeniteettia, joka merkitsee sitä, että vain ja yksinomaan kansalla, joka muodostaa oman, muista kansoista erillisen kansakunnan, on ikuinen ja rajoittamaton oikeus päättää aina vapaasti ja itsenäisesti kaikista omista asioistaan.

Aivan erityisesti esiin nostetaan veteraanimme kunniakansalaisina ja omaishoitajat luonnollisimpana tapana hoitaa lähimmäistä tutussa ympäristössä omaisten voimin.

EU-mainintaa ei tule ottaa missään tapauksessa perustuslakiin ja nykyinen Lissabonin sopimus voidaan koska tahansa irtisanoa, koska Suomen etu on käydä vapaata kauppaa ja tehdä yhteistyötä, mutta päättää itse, siksi ei tarvita EU:ta minään byrokraattisena ja tuhlailevana katto-organisaationa. On myös muistettava, että Suomi on unionin jäsenyytensä ajan joka vuosi ollut nettomaksajana.

Maahanmuuttopolitiikassa lähdetään tietysti siitä, että Suomi kuuluu suomalaisille ja maassa on oltava maan tavalla tai maasta pois. Tarkempi maahanmuuton ohjelma on julkaistu Nuivassa Manifestissa, joka suurelta osin seurailee PerusSuomalaisten kannanottoja.

Suomettuneisuuden aikaa muistellaan ikävä jaksona maamme historiassa. Naapurimaihin niin myös Venäjään on säilytettävä asialliset ja tasapuoliset suhteet. Nato-korttia emme tarvitse. Jos valtaeliitti joskus harkitsee liittymistä, on asiasta järjestettävä kansanäänestys!

Ei kommentteja: