keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Tosiasiat puhuvat puolestamme

Sain kannustavan viestin aamutuimaan, jonka kopioin tähän mukaan. Se kuvastaa omalta osaltaan, miksi PerusSuomalaisten kannatus on juuri se, mikä se on eli 16,6%. Päivän Hesarissakin oli taas PS esillä, koska tutkimuksessa kannattajiemme äänestysinnokkuus on noussut kuukaudessa yli 10% eli nousu on enemmän kuin kenelläkään muulla, kokonaismäärä on nyt 60%, joten parantamisvaraakin löytyy edelleen. Koko ajanhan on toitotettu, etteivät meidän tukijamme vaivaudu vaaliuurnille. Kannatuksen nousun myötä porukkamme on saanut itseluottamusta ja uskoa siihen, että vaaleilla sittenkin voidaan vaikuttaa.

Hyvä ystävä lähetti vähän vaaliteemoja:

Reumasairaala olis tarvinnut 2. milj. euroa voidakseen jatkaa, se suljettiin. Vähääkään arvelematta Kreikkaan lähetettiin 4 miljardia! Minä luulen, että Venäjälläkin on kohta asiat paremmin kuin täällä.

Entä sitten sosiaaliyhtymät, joiden pitää tehdä tuottoa. Vanhusten ja vaivaisten hoidolla yritetään tehdä tuottoa! Laitoksissa vanhuksille vaihdetaan vaippa aamulla ja illalla, kun ovat niin "pintakuivia".

Jumalattomuus kansan hävittää. Työpaikoilla ollaan jo työuupumuksessa leikkausten tähden. Kouluissa häiriköidään, opettajat uupuu. Ei ole enää siunausta. Ruokaakaan ei saa siunata, aamunavauksessa puhua Jeesuksesta, eikä jouluna laulaa enkelitaivaan. Yksi invalidivanhus sanoi: "Leikatkaa, leikatkaa, koska tulette pään leikkaamaan. Entisessä hyvinvointi-Suomessa voidaan nyt huonosti. Tällaisin ajatuksin, voimia taisteluun oikeudenmukaisuuden puolesta!

Voiko tämän kaiken selkeämmin sanoa. "Yö pitkä lie ja taistelu on raskas, vaan aamutähti loistaa rohkaisten." Valoa on siis kaikesta huolimatta nähtävissä käytävän päässä. Niin kauan kuin on elämää, on myös toivoa jopa paremmastakin.

Ei kommentteja: