sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Kokemäki mukaan

Kokemäeltä on monia hyviä muistoja varsinkin urheilun tiimoilta. Siellä on täysin ainutkertainen juoksurata pituudeltaan 333 metriä. Tietysti uudessa urheilukeskuksessa Pitkäjärvellä on täysimittainen 400 metrin juoksurata. Monissa kisoissa on molemmisa paikoissa saanut juosta ja järjestävä seura Kokemäen Kova-Väki on aina ollut Satakunnan parhaita urheiluseuroja.

Monia kovia urheilijoitakin on sieltä lähtenyt kuten Bostonin maratonin voittaja vuori-insinööri Olavi Suomalainen, kymmenottelijat Seppo Suutari ja Reijo Paavilainen. Reijohan on niittänyt mainetta sitten maamme eturivin kuvanveistäjänä ja varsinkin mitalitaiteilijana.

Tänäänkin oli kokoontunut kovaa väkeä kolmisenkymmentä henkeä vakain tuumin ja harkiten. Ja niin perustettiin PerusSuomalaisten puolueosasto. Johtoon valittiin Kauko Ketola ja hänen avukseen nimettiin Mikko Laine, Karita Grundström-Timonen, Esa Huhtasaari, Pertti Salminen, Pasi Rännäri, Satu Jalonen ja Seppo Tuliniemi.

Ja näin saatiin taas yksi puute poistettua, kun viime kunnallisvaaleissa ei Kokemäellä ollut ainoatakaan perussuomalaista ehdokasta, vaikka äänestäjiä kyllä muissa vaaleissa on löytynyt melko hyvinkin.

Enää oikeastaan vain kolme kuntaa Satakunnassa on ilman perussuomalaista puolueosoastoa eli Merikarvia, Harjavalta ja pieni Kiikoinen, joka ei itsekään tiedä mihin päin on menossa, enemmistö valtuutetuista taitaa ajaa kuntaa yhteen Sastamalan kanssa. Merikarvialla meillä on perinteisesti ollut aina hyvä kannatus ja esim. viime kesän puoluekokouksessa Tampereella oli mukana myös merikarvialaisia, joten sinne ei ole mitään vaikeuksia osaston perustamisessa.
Harjavallassakin jo viime kunnallisvaaleissa oli jopa ehdokas, joten ei sielläkään olla heikoilla.

Harjavallan lisäksi viime kunnallisvaaleissa olivat Pomarkku ja Lavia niitä kuntia, jossa oli perussuomalaisia ehdokkaita, mutta ei kukaan tullut valittua. Pomarkun ainoa ehdokkaamme Jani Jalonen jopa sai viidenneksi eniten henkilökohtaisia ääniä ja Lavian paikkakin oli aivan hilkulla.

Ei kommentteja: