torstai 23. helmikuuta 2012

Valtion laitosten hometoimista selvityspyyntö

Seuraavassa ote uutisesta, jonka Helsingin Sanomat julkaisi 20.1.2012 ja joka kertoo selvityspyynnöstäni, jonka jätin Valtiotalouden tarkastusvirastoon 27.10.2011.

Valtion laitosten hometoimista selvityspyyntö
HELSINGIN SANOMAT (Janne Toivonen)

Eduskunnan toinen varapuhemies Anssi Joutsenlahti (ps) on tehnyt Valtiontalouden tarkastusvirastolle selvityspyynnön valtion tutkimuslaitosten toimista kosteusvaurio-ongelman selvittämisessä.
Selvityspyyntö kohdistuu Terveyden ja hyvinvoinnin laitokseen, Työterveyslaitokseen sekä sosiaali- ja terveysministeriöön.
Asian ajajana on Helsingin Sanomien tietojen mukaan toiminut Joutsenlahden erityisavustaja Pekka Nikkola, joka muutaman muun tahon tavoin on pitkään vaatinut valtiolta aktiivisempia toimia sisäilman terveyshaittojen selvittämisessä.
(Uutinen päättyy)

Sitten sain 26.1.2012 Valtiontalouden tarkastusvirastosta kirjeen, jossa virasto ilmoitti tutkivansa selvityspyyntöni samassa yhteydessä, kun he aloittavat vielä tänä vuonna tarkastuksen, joka koskee asunto- ja korjausrakentamisen edistämistä. Tarkastusviraston toimet ovat hyvin perusteellisia ja niinpä he ilmoittivat, että tämä selvityspyyntö valmistuu aikaisintaan vuonna 2013. Aikoinaan tämänkin tarkastuskertomus on luettavissa tarkastusviraston verkkosivulta www.vtv.fi.

Ei kommentteja: