maanantai 5. maaliskuuta 2012

Parikin sotainvalidikokousta

Veljeä ei jätetä, niin ei myös sotainvalidiveljiä ja heidän puolisoitaan ja leskiään. Asiaa ajettiin taas sekä Satakunnan piirihallituksen että Kankaanpään seudun sotainvalidien johtokunnan kokouksissa.

Piirin juhlava vuosikokous on edessäpäin perjantaina 30.3. Porissa Suomalaisella Klubilla. Siksi käsiteltiin sekä tilinpäätös että vuosikertomus. Liitolta on taas saatu lähes 200.000 euroa, jotka kaikki on käytetty paikallisosatojen kautta sotainvalidien kuntoutus- ja virkistystoimintaan. Sotainvalideja piirin alueella on vielä 465, leskiä 611 ja puolisoita 202, naisia siis yhteensä 813.

Piirin jokavuotisiin tapahtumiin kuuluvat nytkin ohjelmassa olevat laivaristeily 17.-18.4., kesäjuhla tänä vuonna 31.5. Porin Yyterin kylpylähotellissa, seutukunallinen kirkkopäivä 16.6. Harjavallassa ja kesäleiri 6.-10.8. Kankaanpäässä Hakoniemen leirikeskeskuksessa.

Kankaanpäässä jatketaan siivousavun antamista rahavarojen sallimissa rajoissa kevätkauden, mutta syksyn jatko on kiinni piiiriltä mahdollisesti saatavasta avusta. Piirin eri tapahtumiin osallistutaan myös innokkaasti. Suurin ponnistus on seurakunnan leirikeskuksessa Hakoniemessä pidettävä leiri, jota johtaa Pentti Tuomala apulaisineen. Toista kertaa myös puolisot pääsevät mukaan. Alusta asti rahastonhoitajana toiminut Aino Lilja saa helpotusta työhönsä, kun Tarja Pihlajaniemi on lupautunut tekemään tilinpäätöksen, Aino hoitaa edelleen laskujen maksatuksen.

Kankaanpään seudun Sotainvalidien johtakunta oli yhtä varajäsentä lukuunottamatta kokonaisuudessaan paikalla. Johtokuntaan kuuluu myös kaksi jäsentä Jämijärveltä ja yksi Honkajoelta, kaiken kaikkiaan paikalla oli täysi tusina johtokunnan jäseniä, sihteerinä tekee pöytäkirjat Sari Lehto, joka puolestaan asuu Laviassa.

Ei kommentteja: