torstai 24. tammikuuta 2013

Toripäiväkahvitus

Torstain toripäivillä kahvituksessamme kävi 300-400 janoista torilla kävijää. Paikalla oli myös toimittaja Termonen Ylen Satakunnan toimituksesta kameroineen ja mikkeineen. Pitkin päivää alueuutisissa tulikin haastattelujani Kankaanpään poliittisesta tilanteesta, kun perussuomalaisia suurimpana ryhmänä ei pahemmin kuunneltu paikkajaoissa. Mutta jako on nyt tehty, ja toin esiin, että jatkossa on toimittava yhteisvoimin kuntalaistemme ja koko Kankaanpään parhaaksi. TV:ssä sen sijaan ei edes aluelähetyksessä näkynyt asiasta mitään.

Tänään perjantaina sitten esim. klo 20.30 TV:n illan päälähetyksessä tuli pätkä torstain torikahvilastamme, vaikka ei juuri tätä oikeaa asiaa. Timo Soini sai kuitenkin tuoda esiin perussuomalaista asialinjaa vähän enemmänkin! Sallin Jaakkoa ja Niiniharjun Hannua haastateltiin lyhyesti. Ja heidän viestinsä oli lyhykäisyydessään, että kovin on ollut riitaista tämä paikkajako! Sellainen kuva varmasti onkin muodostunut kansalaisille eikä varmaan ihan tyhjästä.

Sitä suuremmalla syyllä tästä eteenpäin on lyötävä hynttyyt yhteen ja otettava lusikka kauniiseen käteen ja mentävä yhteistyöllä eteenpäin niin kuin ennenkin laulettiin, että ”yhteistyöllä ennekin voitot suuret saatihin” ja jatkettiin - kun hengellisestä laulusta on kysymys: ”kunniaksi Herran”. Meidän tilanteeseemme laulun sanat kääntäen voisimme nyt toimia oman paikkakuntamme kunniaksi.

Eikä perussuomalaisten rooli ole väheksyttävä, hallituksessa perussuomalaisilla on kolme edustajaa, keskusta-kokoomuksella neljä ja demareilla kaksi. Enemmistöön tarvitaan aina kaksi ryhmittymää, ellei sitten olla yksimielisiä, kuten tietysti suurimmassa osassa asioista tapahtuu. Mutta eivät demaritkaan aina ole oikeiston kanssa yhtä mieltä, ja silloin me perussuomalaiset olemme vaa´ankielenä. Tämä on kaikkien hyvä muistaa!