torstai 28. maaliskuuta 2013

EU-vaalitkin lähenee

Teuvon lisäksi tietysti Timo Soini, Raimo Vistabackaa on myös pyydetty ehdokkaksi, Kike Elomaa, Jussi Halla-aho, Juha Väätäinen, Jussi Niinistö, Pertti Veltto  Virtanen, istuva meppi Sampo Terho ja miksei myös Pirkko Ruohonen-Lernerkin ole jo tunnettu koko maassa. Siinä jo täysi kymppi vahvoja nimiä, lisäksi maakunnissa tunnettuja kansanedustajiamme riittä joka kolkalle. Ja sieltä on löydettävissä myös lisää ääniä kerääviä naisehdokkaita, onhan meillä naisedustajia eduskuntaryhmässä jopa Lappia ja Oulun vaalipiiriä myöten.

EU-valeissa saa asettaa 20 ehdokasta, koko maa on yksi ja sama vaalipiiri. Suomesta valitaan 13 meppiä 751 mepin suureen joukkoon. äänestys on tällä tietämällä 8.6.2014 ja ennakkoon voi äänestää 28.5. - 3.6. ellei varsinaisen vaalipäivän osuttua helluntaiksi ajankohtia muuteta.

Perussuomalaisille elämän ja kuoleman kysymys on saada kannattajamme, joita on yhä enemmän EU-kriisimaiden tukipolitiikan vastustuksemme vuoksi kasvin määri, käyttämään äänioikeuttansa, sillä viime EU-vaaleissa 2009 uurnilla kävi vain 40,3 %, kun ekavaleissa 1996 prosentti oli 60,3 %, mutta on välillä jääty jopa 30 prosenttiin. Aktiivisella kamppanjalla ja vetoamalla Timo Soini esiin ottamaan mahdollisuuteen järjestää kansanäänestys EU:ssa pysymisestä, jos puolueemme saa siihen vaadittavan voimakkaan kannatuksen, onkin kaikki mahdollisuudet kansan innostuksen herättämiseen semminkin, kun olemme ainoa EU:ta kritikoiva puolue, keskustahan suhtautuu asiaan sen mukaisesti, onko se hallituksessa vai oppositiossa.