perjantai 15. maaliskuuta 2013

Vipinää riittää

Joku muukin sanoi, ettei torstaina päässyt eduskuntatalolla facebookiin, kun  todella koneellanikin oli este. Tänään taas facebookiin pääsi ilman esteitä. Niin myös täällä kotikoneella kotiin päästyä viikon jälkeen klo 18 mennessä, vielä ehti ennen kovimpia pakkasia kävästä suksilla Liikuntakeskuksesta Niinisaloon, siellä vielä 5 km latu ja takaisin keskustaan, pakkasta siinä vaiheessa vasta -7 astetta, nyt puoliyön lähetessä on asteita 16 ja aamuun mennessä taitaa olla vielä kymmenen astetta enemmän. KOvia on yöpakkaset vielä koko ensi viikonkin ennusteusten mukaan.

Kaikesta huolimatta laulun sanat On ihmeen hyvä kotiin tulla taas pitävät paikkansa, vaikka koko viikonlopusta maanatai siihen päälle näyttääkin taas olevan matalalentoa. Lauantaina seminaari Ikaalisissa, sunnuntaina ainakin ryhmäkokous ja maanantaille on järjestynyt kokouksia poikineen, aamusta kansanedustajat on kutsuttu Euraan, Kankaanpäässä sitten kolme kokousta, Vanhustalosäätiön viimeinen kokous ennen uusien luottamushenkilöiden astumista remmiin, veteraaniasiain neuvottelukunta ja illalla vielä kaupunginvaltuuston kokous.

 Ja sitten taas aamuvarhaisella tiistaina Helsinkiin lähtö perjantaihin asti, jolloin tosin pääsemme pääsiäislomalle koko viikoksi. Keskiviikkona on tiedossa istuntoa yömyöhään, esillä on välikysymys asuntoasioista, muillekin päiville riittää puhuttavia asioita kuten liikkuvan poliisin lakkauttaminen jne.

Eipä taitaisi voimat riittää ilman kuntoa, jota saa niin juoksu- kuin hiihtolenkeiltä. Ja myös eduskunnan kuntosalilta, jossa tälläkin viikolla kävin kahdesti, viimeksi tänä aamuna. Jotta silleen!