lauantai 20. heinäkuuta 2013

Markkinoita riittää kesätuimiin

Kimmo Toroskan lähetti kuvan Satakunnan perussuomalaisten illanvietosta Porin kaupungintalon komeassa ryhmähuoneessa Suomi-Areenan onnistuneen puoluetelttatoiminnan juhlistamiseksi. Kirjoitin asian johdosta facebookiin:

On sitä muutakin taas tullut tehtyä kuin nosteltu vain viinilaseja, kuten edellisessä kuvassa. Lea Mäkipään Markku-puoliso otti todistuskappaleenkin eli valokuvan meistä, Oriveden markkinoiden perussuomalaisten teltalla olleesta puolueväestä. Fiilis oli mahtava ja perussuomalaiset oli ainoana puolueena paikalla kahvittamassa markkinaväkeä. Niin muuten oli myös Lavian markkinoillakin, jossa pääsin piipahtamaan kotimatkalla. Kiirehdin kuitenkin onnittelemaan 91-vuotiasta veteraania Kankaanpään Santaskylään kahden 90-kymppisen veteraanin, Toivo Lautaojan ja Aaro Holman kanssa. Aaro on Suomen mestari painitantereilta ja tosin täyttää 90 vuotta vasta maaliskuun 31. päivä.

Perussuomalaiset ovat todella oppineet jalkautumisen kansan pariin. Markkinoilla liikkuu kansaa ja siellä heidän keskellään on hyvä olla kuulemassa kansalaisten mielipiteitä ja asioita, joita pitäisi ajaa.

Lea Mäkipää esimerkiksi kiirehti Orivedeltä Nokian markkinoille. Nokialle meni myös EU-ehdokas Juha Väätäinenkin oltuaan ensin aamulla Porin Suomi-Areenan teltallamme ja matkalla vielä Lavian markkinoillakin. Kummastelinkin Juhan facebookissa, että eikö edes kaksinkertainen (ei siis yksinkertainen) Suomenmestari ehdi päivän mittaan useampaan paikkaan toriyleisön keskelle levittämään perussuomalaista sanomaa EU:n pilvenkorkuisiksi kasvaneista ongelmista Kreikan ja Espanjan yli 50 % nuorisotyöttömyydestä ja kymmenien miljardien lainoista näille etelän hulttiomaille. Ja me maksamme, vaikka vielä maksamme verommekin päinvastoin kuin siellä etelässä tehdään.

Ei kommentteja: