torstai 22. elokuuta 2013

Julma-Juha vetää väkeä

Sata litraa kahvia kahdessa tunnissa, se oli tahti taas tänään Kankaanpään toripäivillä Julma Juha Väätäisen vieraillessa toukokuun EU-vaalien ehdokkuutensa merkeissä. Vuosi sitten Juha kävi myös Kankaanpäässä koko maata koskevalla kuntavaalikierroksellaan. Juha kiertää siis jo toista kertaa maata, ja onkin ihme ellei hän EU-vaaleissa saa merkittävää äänipottia ja tule valituksi mepiksi pahuuden ytimeen "Pyrsseliin". Syksyllä hän on tulossa myös Honkajoelle konepäivien aikaan!

Kiitokset pitää antaa myös omille aktiiveillemme teltan pystyttämisestä ja pullakahvien jakamisesta. Jonoa riitti koko ilmoitetun kaksituntisen klo 10-12, vaikka tieto koko tilaisuudesta oli vasta aamun Kankaanpään Seudussa.

Ja tunnelma oli tietysti hyvä, sääkin suosi aamun harmaudesta huolimatta!

Päivän Seudussa oli myös kuva, kun heti vaalipaperien ensimmäisenä jättöpäivänä veimme täyden listan Länsi-Suomen Osuuspankkivaaleihin. Kankaanpään alueella saa yhdellä listalla olla kuusi ehdokasta, koko alueelta valitaan kolme pankin edustajistoon. Listamme ehdokkaat ovat Irmeli Elomaa, Jari Koskela, Marko Leponiemi, Sami Ojala, Matti Ranta ja meikämanne. Olen tällä erää edustajistossa. Kaikki muut ovatkin uusia ehdokkaita, vaikka kaikki olemme kyllä kaupunginvaltuutettuja. Vaalit pidetään 4.-17.11. Kaiken kaikkiaan edustajistoon valitaan 50 edustajaa. Vaaleja siis riittää!

Ei kommentteja: