perjantai 16. elokuuta 2013

Toripäivämietteitä

Toripäivät hiljenevät syksyä kohti mentäessä ja muutenkin loppukuun puolella torilla kävijöiden ostokyky pienenee. Kesälomat ovat päättyneet, koulut alkaneet ja säätkin ovat epävakaat. Tällaisissa aatoksissa torimyyjät joutuvat odottelemaan ostajia, joita nytkin kyllä liikkui torilla, vaikkei enää tungokseen asti. Ja kyllähän torilla aina juttukavereita löytyy ja näin voidaan asioitakin  ajaa.

Sotainvalidileiriläisetkin pistäytyivät tradition mukaisesti tutustumassa Kankaanpään torielämään käytyään ensin sankarihaudoilla ja leiriperinteen alkuunpanijan Seppo Päivikkeen sukuhauta-alueella olevalla haudalla. Päivikkeen sukuhan on aikanaan lahjoittanut kirkon alueen ja siksi he ovat ainoita, joita enää haudataan kirkkomaalle.

Korsutöpinä esiintyi tänä iltana sotainvalidileirillä niin kuin kaikilla edellisilläkin kerroilla. Itse en päässyt mukaan, kun olin OP:n luottamushenkilöiden tiedotustilaisuudessa mm. syksyn OP-vaalien johdosta. Saunomaan kyllä tulin vielä illansuussa. Iltapäivällä sain pitää hartaushetkeä sen jälkeen, kun palkinnot leirin monista kilpailuista oli jaettu, huomenissahan leiri päättyy kello 11 ruokailuun.

Ei kommentteja: