torstai 1. elokuuta 2013

Veteraanikuoro toimii

Kankaanpään veteraanikuoro piti kesäisen sota-ajan laulujen illan laulaen, laulattaen ja kahvittaen meitä yleisöäkin Venesjärven rantalavalla.

Sota-ajan laulut ovat yhä edelleen poikaa. Yhteislauluja oli peräti tusina haitaripoikien säestyksellä: "Elämää juoksuhaudoissa", "Vartiossa", "Kirje sieltä jostakin", "Äänisen aallot", "Meripojan preivi", "Liisa pien", "Oolannin sota", "Väliaikainen", "Kultainen nuoruus", "Ilta skanssissa", "Satumaa", "Kodin kynttilät". Voiko muuta enää toivoa, kun vielä lopuksi runsaiden arvontapalkintojen jälkeen laulettiin seisomaan nousten "Veteraanin iltahuuto".

Kymmenkunta veteraania oli vielä paikalla, kuorossa tosin vain kaksi, Lautaojan Toivo ja Holman Aaro, joiden lisäksi pari veteraanien puolisoa. Hienoa, että veteraaneja ja heidän asioitaan jaksetaan pitää näin näkyvillä! Kiitokset ennen kaikkea kuoron vetäjälle Riitta Peuralalle ja Anja Sikaselle ja Heino Niemiselle ja kaikille yhdeksälle tällä kertaa kuorossa laulaneelle.

Iltalenkki ja virkistävä pulahtaminen veteen vielä komean auringonlaskun kullatessa maisemaa. Tänä iltana oli taas todella vaikuttava auringonlasku ruskotuksineen pilvien lomasta.

Ei kommentteja: