keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Cooperia ja vähän vaalikonettakin

Erinomaisen kunnon raja Cooperin testissä yli 50.vuotiailla miehillä on 2400 metriä. Opiskelijoiden Liikuntaliiton järjestämässä testissä tänäaamuna juoksin erinomaiseen luokkaan 2480 metrillä. Sillä pääsisi kaikissa nuoremmissakin ikäryhmissä taulukon mukaisesti luokkaan hyvä. Kelikin oli mainio aurinkoinen sää lämmitti jo aamulla klo 9.30.

Vuosi sitten juoksin Opielijoiden Liikuntaliiton järjestämässä ensimmäisessä testissä tasan 2400 m, mutta lopetin silloin siihen ja aikaa oli jäljellä vielä minuutti, koska otin loppukirin liian aikaisin. Olin siis silloin vähän paremmassa kunnossa, mutten näytä olevan nytkään paljoa huonommassa, mutta kyllä minuutissa juoksee enemmän kuin 80 metriä.

Facebookissa sain yli 120 tykkäystä,kommentejakin kymmeniä, yksi pyysi laittamaan myös Timon juoksemaan, vastasin:

Laitoin kyllä tänään Timo Soinin liikkeelle, kun kävin sanomassa hänen työhuoneessaan 5. kerroksessa, että enää on yksi 3 minuutin puheenvuoro ennen kuin on sinun puheesi valiokunnan puheenjohtajana ulkoasiainvaliokunnan tekemästä mietinnöstä hallituksen vuosikertomuksen johdosta keskittyen kaikenlaisten hyökkäysten, mm. kyber-hyökkäysten torjumiseen. Jouduin jopa pyytämään vasenryhmän reiluja edustajia Markus Mustajärveä ja Jyrki Yrttiahoa käyttämään puheenvuorot edellisessä asiassa, jotta Timo ehti saliin pitämään seuraavan asian ensimmäisen esittelypuheen puheenjohtajan ominaisuudessa.

Anne Louhelainen tuli ykköseksi MTV:n vaalikoneessa 86%, kymmenen parhaan joukossa kahdeksan perussuomalaista. 3. Maria Lohela 83%. TOP-3 jälkeen 4.Pirkko Mattila 82%, 5.Juha Väätäinen 82%, 7.Toimi Kankaanniemi ja Jari Kolehmainen 81% ja 10. Kimmo Kivelä ja Pirkko Ruohonen-Lerner 79%.



MTV:n EU-vaalikone

TOP-3 tulokseni: 1) 92 Anne Louhelainen - 86%, 2) 4 Peter Fryckman - 84%, 3) 91 Maria Lohela - 83%

Ylen vaalikoneen kävin myös läpi, eniten samaa mieltä kanssani oli kaksi perussuomalaista Toimi Kankaanniemi 93% ja Erkki Havansi 87%. Kimmo Kiveläkin oli pitkään kolmen joukossa, jossa käväsi myös Anne Louhelainenkin. Hyviä, toinen toistaan parempia ehdokkaita meillä riittää kokonaisen 20 ehdokkaan verran. - Sitä en viitsi sanoa, ketkä saivat vähiten kannatusta, olivat kyllä kaikki kolme keskenään samasta puolueesta!

Hulluin kommentti, minkä olen lukenut on tänään SK:n tekstareissa, en äänestä EU-vaaleissa, koska aikanaan äänestin EU:hun liittymistä vastaan. Voi pyhä yksinkertaisuus!
 

Ei kommentteja: