maanantai 19. toukokuuta 2014

Talviturkki

Vastasin tänään Toimi Kankaanniemen facebook-tekstiin talviturkin heittämisestä, hän sanoin veden olleen 17 asteista, tuntuu vähän liiankin lämpimältä vielä tähän aikaan, vaikka olemmekin saaneet nauttia hellepäivistä viikonloppuna:

Minä myös sunnuntaina lenkin päälle heitin talviturkin. Monen vuoden talviuimarina vesi silti kyllä tuntui kylmältä.

Tänä aamuna sen sijaan uimahallissa olin aamun vesijuokussa ennen hierontaan menoa. Sen jälkeen kiireen vilkkaa onnikan kyytiin ja Poriin Sotainvalidien Satakunnan piirihalllituksen kokoukseen, jossa paljon asiaa tulevasta toiminnasta.  Olen jopa kutsunut hpiirihallituksen Helsinkiin eduskuntaan pitämään syksyn ensimmäistä kokousta 13.10.

Puheet veteraanijärjestöjen rikkaudesta ovat tietämättömien jorinoita. Siitä todisteena  kokouksessa osastoille jaetut avustukset huoltotoimintaan, joita Kankaanpään seudun osastolle  tänä vuonna olemme saaneet 5.100 euroa ja yhteensä piiri on jakanut osastoille 55.000 euroa tähän tarkoitukseen. Ja piiri saa varat Sotainvalidien Veljesliitolta, joka näin jakaa koko ajan varojaan kentälle periaatteella, että niin kauan kuin veljiä ja sisariakin riittää, myös pidettäisiin heistä huolta tunnetulla periaatteella, ettei veljeä eikä sisariakaan jätetä.

Ei kommentteja: