maanantai 30. kesäkuuta 2014

MM-futis vangitsee

Valvomiseksi menee jo yö yöltä pikkutunneille, siksi mielenkiintoisiksi on MM-futismatsit kääntyneet, kun alkulohkoista on päästy karsintapeleihin, joissa voittaja on saatava selville. Jo kaksi peliä on jatkoajankin jälkeen ollut tasan ja rankkarikisa ovat olleet tosi jännittäviä, Costa Ricakin voitti lopulta Kreikan. Moni suosikki on jäänyt toiseksi, Euroopan joukkueistakin alkusarjaan jäivät Espanja ja jopa Englanti.

Jotenkin olen pienempien ja etukäteen häviäjiksi veikattujen puolella. Ja moni heikompana pidetty onkin tullut voittajaksi. Se on sitä suolaa, joka ryydittää näitä pelejä. Nytkin eka puoliajan jälkeen tappiolle ennustettu Algeria on jopa tehnyt paremmat hyökkäykset kuin Saksa ensimmäisen puoliajan jälkeen. Kuinka jaksanee jatkossa, olisi se jymypaukku, jos voittaisi Saksan!


 Algeria piti vielä toisenkin puoliajan pintansa, mutta heti jatkoajalla Saksa pääsi rokottamaan ja vielä toisenkin kerran, mutta Algeria kuitenkin teki pelistä korkeatasoisen ja ihan minuuttia ennen loppua jopa maalinkin. Nautittavaa katseltavaa, vaikka aamuyön tunteihin meneekin.

Ei kommentteja: